Yahoo Websøgning

Search results

  1. Oversættelse for 'world' i den gratis engelsk-dansk ordbog og mange andre danske oversættelser.

  2. Microsoft Word. Få dine ord til at skille sig ud med intelligent skrivehjælp, nyttige dokumentdesign og letanvendelige samarbejdsværktøjer hvor som helst og når som helst. Tilmeld dig gratis Log på. Se abonnementer og prisfastsættelse. Få mest muligt ud af dine dokumenter. Copilot i Word.

  3. Engelsk. Dansk. Tysk. Googles tjeneste, som tilbydes uden beregning, oversætter på et øjeblik ord, sætninger og websider mellem engelsk og mere end 100 andre sprog.

  4. Word på internettet. Lav flotte CV'er, nyhedsbreve og dokumenter, og inviter andre til at gennemse og redigere i realtid. Få også adgang til gratis Word-skabeloner, formateringsværktøjer til APA-, MLA- og Chicago-typografi, og tilfør funktionalitet med gratis tilføjelsesprogrammer. Begynd at bruge Word gratis Få mere at vide om Word.

  5. Hvem er Danes Worldwide? Vi sidder klar i hjertet af København, hvor vi arbejder for udlandsdanskere i hele verden. Ring, skriv eller send en flaskepost i vores retning – vi vil altid gerne høre fra jer! Vi blev grundlagt i 1919, så vi har mere end 100 års erfaring bag os med globale danskere. Læs vores historie.

    • World Dansk1
    • World Dansk2
    • World Dansk3
    • World Dansk4
  6. Søgning på “world” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

  7. Søgning på “worldwide” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.